Privacy Beleid

Privacyverklaring VANHORIK.NET

25 mei 2018

Uw privacy is voor VANHORIK.NET erg belangrijk. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we op- en buiten de website vanhorik.net allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.
Via de website verzamelen wij geen persoonlijke gegevens, maar indien via de website contact wordt opgenomen via e-mail of via telefoon, krijgen wij persoonlijke gegevens te verwerken.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met VANHORIK.NET.

Afhandelen diensten

Wanneer u bij ons een dienst besteld gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens gebruiken om er voor te zorgen dat deze diensten (digitaal) aan u worden geleverd. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank.

Hiervoor gebruiken wij enkele of alle van de volgende gegevens: uw naw-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, betalingsgegevens, kvk-nummer en btw-nummer. Deze hebben wij nodig vanwege de verkoop die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contact

Afspraken maken en vragen stellen kan via e-mail of via ons mobiele telefoonnummer (gesprek, SMS, Whatsapp).

Hiervoor gebruiken wij uw telefoonnummer, e-mailadres en naam. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Statistieken en profilering

Wij houden geen statistieken bij over het gebruik van onze website en doen niet aan profilering.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze website of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf, of de Belastingdienst voor onze belastingaangifte).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat u hebt gevraagd. (bijvoorbeeld onze Hostingprovider, onze Accountant, onze Boekhoudservice, of onze Kantoorautomatiseringssoftware)

Cookies

Onze website gebruikt geen cookies.

Google Analytics

Wij gebruiken geen Google Analytics.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord;
  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en een login token;

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

VANHORIK.NET

Rooseveltlaan 30
3223 NB Hellevoetsluis

privacy@vanhorik.net
06-39482490